Paxos CEO forklarer hvorfor Bitcoin er ’noe nesten alle burde ha‘

I et nylig intervju forklarte Charles Cascarilla , medstifter og administrerende direktør i FinTech-firmaet Paxos , hvorfor han mener at „å ha en liten tildeling av Bitcoin er noe nesten alle burde ha.“

I et intervju med CNBC-anker Kelly Evans , torsdag 17. desember, ble Cascarilla først spurt av Evans om folk hvis pensjonsfond har investert i Bitcoin, skal føle seg komfortable.

Han svarte:

“Jeg tror det å ha en liten tildeling av Bitcoin er noe nesten alle burde ha … men samtidig tenker det virkelig på det som et anropsalternativ.

“Poenget med å eie gull er fordi du vil ha en butikk med verdi. Poenget med å eie Bitcoin er at det kan bli gull, og så vet vi ikke nøyaktig om det kommer til å skje. Det har muligens ikke, men på den annen side, eksistert nå i 12 år.

“Den har opplevd mye uro, mange tester. Det er det beste eksemplet vi har på digitalt gull, og det vi har sett gjennom Covid er at menneskers liv er mer og mer digitale – de er online; de må ha en digital poengsum for verdi.

”Og like viktig, alle har sett hva som skjer med Federal Reserve-balansen, og folk leter etter måter de kan beskytte eiendelene sine på. Og så er Bitcoin et eksempel på en måte å gjøre det på. ”

Evans var enig med Paxos-sjefen, og det hun sa i svaret på kommentarene hans var ganske interessant:

“Absolutt, Charles, selv om det er interessant for meg at det på noen måter ganske enkelt er flokkmentaliteten, der folk innser at“ ok, det kommer til å være 21 millioner av dem „.

„Bill Miller gjorde dette fantastiske poenget: han sa at det er 47 millioner millionærer i verden, og det kommer bare til å være 21 millioner bitcoins … hvis hver millionær på planeten bare ville ha en, kunne de ikke få det – det er ikke nok. Så du vet, det er bare en flokk ting, der alle innser ‚oh okay, dette kommer til å være tingen å eie, og så må vi alle eier det bedre‘, og fra det synspunktet er himmelen grensen, ikke den?“

Categories: Bitcoin
Tags: