Crypto-brugeres aktiver som Bitcoin, Ether ‚mindre sikker end de tror‘

Udnyttelse af tegnebogssikkerhed har resulteret i tab på millioner af dollars, hvilket mange mener forhindrer almindelig vedtagelse af Bitcoin og andre kryptoaktiver.

For nylig projicerede data, der blev samlet af Ngraves team, at krypto-brugeres aktiver ikke er så sikre, som de tror, ​​de er. Ifølge hardware-tegnebogproducentens løbende undersøgelse om kryptosikkerhed: 25% af respondenternes aktiver er „mindre sikre, end de tror, ​​de er.“

Næsten 1.400 kryptobrugere fra 78 nationer over hele kloden deltog i undersøgelsen. Med henvisning til kønsubalance i kryptorummet sagde Ngrave, at 90% af respondenterne var mænd.

Af de adspurgte har 62% en del af deres aktiver gemt på en børs, og en ud af tre har mere end 40% af deres krypto på en enkelt børs. Imidlertid har 96% af respondenterne tofaktorautentificering (2FA) og SMS-baseret godkendelse aktiveret. 27,5% sikkerhedskopierer deres loginoplysninger online.

Undersøgelsen påpegede, at 4% af brugerne ikke brugte 2FA, og 1 af 4 ikke havde en sikkerhedskopi til deres 2FA-gendannelseskode. Omkring 17% beholder ikke „konsekvent sikkerhedskopier“ af deres legitimationsoplysninger, angav undersøgelsen.

Desuden bekræftede 67% backup på en papirpung og over halvdelen af ​​respondenterne, at hvis nogen finder deres backup, „vil deres nøgle (r) blive kompromitteret.“

Med hensyn til hardware-pungindsigt viser det sig, at porteføljer over en million dollars ejer 73% af deres formue i sådanne tegnebøger. 1 af 3 ejer dog ikke en hardware-tegnebog; men blandt dem, der gør det, bruger 76% af ejerne en USB-baseret hardware-tegnebog.

Tidligere har flere tegnebogsløsninger såsom papirbøger, hardware og multisig-tegnebøger tiltrukket mange brugere. Selvom sådanne løsninger faktisk forbedrede sikkerheden, har de imidlertid haft deres mangler.

I december 2020 mistede Nexus Mutual CEO NXM-tokens over 8 millioner dollars i et målrettet angreb gennem en hardware-tegnebog. Dette var en blandt andre tegnebogssikkerhedsudnyttelser set gennem årene. Faktisk afslørede Ngraves undersøgelse, at datalækagen resulterede i et „fald i tilfredshed med den nuværende sikkerhedstilstand“ set i billedet nedenfor:

For nylig foreslog Vitalik Buterin en bred vedtagelse af tegnebøger for social sikring for at forhindre hack og tyveri af brugernes midler og kaldte det et nyt alternativ.

Categories: Bitcoin
Tags: