Bitcoin Cash Hard Fork og prisforutsigelse

Det er mulig at Bitcoin Cash-blokkjeden kan gå i to separate kjeder på grunn av manglende enighet om distribusjon av gruvedrift.

Bitcoin Cash-fellesskapet er delt midt i en beslutning om nettverksoppgradering og distribusjon av avgiftsavgift. Det er ennå ikke enighet om den kommende gaffelen, noe som kan resultere i en splittelse av Bitcoin Cash-kjeden i to kjeder.

Når forventes gaffelen?

Bitcoin Cash-blockchain forventes å splitte seg i BCHA og BCHN 15. november 2020.

Hva er årsaken til splittelsen?

Hovedårsaken til splittelsen er beslutningen om å dele 8% gruvedrift. Et forslag til finansiering av infrastruktur ble lagt til Bitcoin Cash ABCs kodebase. I henhold til dette forslaget, ledet av Amaury Sechet, ber BCHA-utviklere om at 8% av gruvedriften skal deles av koderne for utvikling av BCH.

Imidlertid er mange fellesskapsmedlemmer, ledet av Roger Ver, mot denne planen og vil ikke at 8% av gruvedriften skal gå til utviklerne. Dette kan resultere i at en kjedesplitt og to nye BCH-blokkjeder oppstår. Roger Ver twitret, „Å omdirigere en del av #BitcoinCash-blokkbelønningen for å betale et enkelt utviklingsteam er en sentral planleggeres drøm som går i oppfyllelse“

Hvilken kjede vil trives? BCHA eller BCHN?

Når det gjelder den dominerende kjeden, blir så langt over 70% av Bitcoin Cash-blokkene utvunnet med BCHN. Over 700 av de siste 1000 blokkene ble utvunnet ved hjelp av BCHN-programvare. Imidlertid vil den dominerende kjeden bestemmes utelukkende av prisen som symbolene på disse to myntene handler etter gaffelen.

Hvilken kjede vil beholde navnet Bitcoin Cash?

Historisk sett vil kjeden som handles til en høyere pris beholde arvingen Bitcoin Cash, og et nytt navn vil bli tildelt kjeden som handler til en lavere pris.

Får du gratis mynter?

Ja. Du får gratis mynter i forholdet 1: 1. Hvis du har 10 BCH, vil din BCH-holdegaffel være 10 BCHA og 10 BCHN. Uansett hvilken mynt som handler til en høyere pris, fortsetter å beholde navnet BCH, og den andre kjeden vil få et nytt navn. Denne avgjørelsen kan variere fra utveksling til utveksling.

Hva skal jeg gjøre for å få gratis mynter?

Du bør sjekke med sentralen eller lommeboken din om de støtter denne gaffelen. Hvis de er det, trenger du ikke gjøre noe, og de nye myntene blir kreditert deg i lommeboken din. Hvis ikke, må du overføre BCH fra din nåværende sentral / lommebok til en sentral / lommebok som støtter denne gaffelen.

Hva blir prisen på den nye mynten?

Historisk sett begynner den mindre dominerende kjeden å handle til 10% av prisen på den mer dominerende kjeden.

2. november handles BCHN og BCHA på Poloniex BCH futuresmarked for en kommende gaffel på henholdsvis $ 210 og $ 20.

BCH pris prediksjon

I utgangspunktet er BCH definitivt en god ressurs å kjøpe. Hver gang en mynt nærmer seg sin harde gaffeldato, ser vi en rask økning i prisen på den mynten siden folk alltid elsker gratis mynter.

La oss gjennomgå diagrammet for BCH for å evaluere de mulige målene for BCH.

BCH-prisen har blitt konsolidert i støttesonen på $ 265-270. Hvis denne støtten holder, kan vi se et skyv mot $ 280 i den første motstandssonen og mot $ 295 i den andre motstandssonen. Unnlatelse av å holde den første støttesonen kan trekke BCH-prisen tilbake mot $ 240, noe som vil være en utmerket pris å legge til dine lengsler før gaffelen.

For en mindre tidsramme på 1 times stearinlys, ville det mulige oppsettet for BCH lang være å vare fra $ 260-258 med mål på $ 263, $ 266,80, $ 268,60, $ 270,04, $ 273,50 og $ 276,08, med et stopptap under stearinlyset på $ 255.