Bamboozled: Gavin Andresen sanoo, että Craig Wright olisi voinut huijata, BSV: n kannattajat puhuvat

Tällä viikolla on julkaistu joukko Kleiman v. Wright -juttuja, jotka ovat nyt julkisesti nähtävissä. Yksi erityinen laskeuma entisen Bitcoin Core -johtohenkilön ylläpitäjän Gavin Andresenin kanssa asettaa kyseenalaiseksi väitteen, jonka mukaan Wright on Satoshi Nakamoto.

Lisäksi Bitcoinsvin kannattaja Daniel Krawisz on puhunut Wrightista ja maininnut, että useissa Craig Wrightin teoksissa esiintyy plagiointia

Craig Steven Wright on jo yli viiden vuoden ajan julkisesti väittänyt keksineensä Bitcoinin ja olevansa Satoshi Nakamoto. Tämä vaatimus on saanut Wrightin oikeuden eteen, koska nykyisen kuolleen Dave Kleimanin perheen mielestä Wrightin monivuotinen liikesuhde Daveen tarkoittaa, että he molemmat perustivat Bitcoinin. Näennäisenä tarina on rytinässä niin paljon, että mitä suurempi salauksen yhteisö ei usko mihinkään Wrightin tarinoita.

Tällä viikolla on julkaistu useita talletuksia, ja yksi mielenkiintoinen johtuu Bitcoin Coren entisestä ylläpitäjästä Gavin Andresenistä. Toukokuussa 2016 Andresen tuli yhtäkkiä esiin ja kertoi yleisölle uskovansa Wrightin olevan Satoshi. Kuitenkin liian kauan sen jälkeen hän selitti olevansa hämmentynyt. Samana päivänä Andresen kertoi uskovansa Wrightin olevan Satoshi. Bitcoin Core -kehittäjät poistivat Andresenin Githubin sitoutumisoikeudet Bitcoin-tietokantaan. Kukaan ei ole keskustellut asiasta Andresenin kanssa ainakaan toistaiseksi ainakin julkisesti.

Bamboozled: Gavin Andresen sanoo, että Craig Wright olisi voinut huijata, BSV: n kannattajat puhuvat
Australialainen Craig Steven Wright on väittänyt olevansa Satoshi Nakamoto viimeksi kuluneiden viiden vuoden ajan, mutta hänen ei ole vielä todistettava tätä suuremmalle kryptovaluuttayhteisölle.
Kysyttäessä kyseisestä ajankohdasta, Andresen sanoi, että hänet olisi voinut huijata. ”Yksityisessä todistusistunnossa on paikkoja, joissa minua olisi voinut huijata, jos joku olisi voinut kytkeä pois käytöstä käytetyn ohjelmiston tai ehkä toimitettu kannettava tietokone ei ollut aivan uusi kannettava tietokone ja se oli peukaloitu. jollain tavalla. Olin myös jet-hidastunut ”, Andresen kertoi laskeutumisessa.

Hän lisäsi:

En ollut avaruudessa, ja se aikoo todistaa maailmalle, että Craig Wright on Satoshi Nakamoto. Olin otsikossa, tiedätkö, tämä osoittaa minulle kohtuullisen epäilemättä, että Craig Wright on Satoshi Nakamoto. Ja epäilykseni nousevat siitä, että minulle esitetyt todisteet eroavat hyvin pseudo-todisteista, jotka myöhemmin esitettiin maailmalle.

Koko laskeuma on hyvin pitkä ja se käsittelee erilaisia kokouksia. Kaiken kaikkiaan, kun häneltä kysyttiin Wrightin Satoshi-tarinasta, Andresen sanoi, että hänellä oli ”epäilyjä”. „Minulla on monia, monia epäilyksiä siitä, mitkä osat – mitä asiat, jotka Craig kertoi minulle, ovat totta ja mitkä eivät ole totta“, Andresen totesi edelleen. Andresenin laskeuma saattaa muuttaa monien vakavien seuraajien mieltä. Huolimatta siitä, että suuri joukko BSV: n kannattajia rakastaa Wrightia ja seuraa hänen jokaista liikettä, on olemassa joukko henkilöitä, jotka ovat tuominneet hänet ja haluavat keskittyä vain BSV: hen.

Yksi henkilö, joka on viime aikoina ollut laulamassa Craig Wrightista, on tunnettu Bitcoinin edustaja Daniel Krawisz . Krawisz tukee Bitcoinsvia ( BSV ) ja aikaisemmin hän piti Craig Wrightia. Viime aikoina Krawisz on kuitenkin puhunut Wrightia ja hänen tarinansa vastaan. Krawisz tweetti 28. kesäkuuta:

Useissa Craig Wrightin teoksissa on plagiointia. On helppo nähdä, jos näytät. Esimerkki. Olisi paljon parempaa, jos ihmiset lopettaisivat kohtelevat häntä sankarina ja tekisivät vain bitcoin-menestyksen yksinään.

Krawiszin twiitteihin, joihin liittyy Craig Wright, on saatu monia vastauksia ja jopa vastausweetreihin miljardööri-uhkapelimoguli Calvin Ayre. Monet kiittivät Krawiszia rehellisyydestä, vaikka he sanoivat, että he eivät pitäneet BSV: stä . Toiset selittivät, että ainoa syy, miksi BSV on olemassa, johtuu Craig Wrightista. ” BSV on olemassa Craig Wrightin takia, jopa väite nimelleen. Sinulla on bambu ”, yksi henkilö kirjoitti Krawiszille.

Categories: Bitcoin
Tags: